Wegwerkzaamheden, snelheidscontroles en omleidingen

Via de pagina Werk aan de weg in De Marne en verkeersbesluiten houden wij u op de hoogte van gemeentelijke werkzaamheden die de bereikbaarheid van delen van de gemeente geheel of gedeeltelijk (kunnen) verminderen. Verder informeren wij u via ons Twitter-account.

Wegwerkzaamheden provinciale wegen in de provincie Groningen

Hiernaast vindt u een link naar een pagina op de website van de provincie Groningen, met informatie over wegwerkzaamheden aan provinciale wegen zoals de N361: Website provincie Groningen

Groningse politie kondigt snelheidscontroles aan

De politie kiest ervoor om dagelijks twee snelheidscontroles aan te kondigen, hoewel niet tot in detail bekend is op welke plaats de controle gehouden wordt. Dit blijkt de gemiddelde snelheid behoorlijk te drukken. De controles worden wekelijks gepubliceerd op de landelijke website van het Openbaar Ministerie. Radio Noord geeft de locaties door in de nieuwsuitzendingen.

Omleidingen Qbuzz-busvervoer

Wilt u de wijzigingen voor de dienstregeling van uw buslijn weten, dan kunt u terecht op www.qbuzz.nl of bellen met Klantenservice Qbuzz BV op 0900 - 728 99 65 (lokaal tarief). Daar kunt u ook terecht om een lijnfolder met routes en tijden aan te vragen.

Laatste wijziging: 23 augustus 2013.

Terug naar boven