Sport, cultuur en recreatie

In de gemeente De Marne zijn talrijke mogelijkheden om te sporten zowel binnen als buiten. De sportaccommodaties liggen verspreid over het grondgebied van de gemeente en zijn goed bereikbaar. Ook op cultureel gebied heeft de Marne veel te bieden. U vindt er naast mooi bewaarde dorpsgezichten en beroemde orgels ook hedendaagse kunst en bijzondere tuinen. U treft het allemaal aan in de gemeente De Marne.

Sport

tennishal in Ulrum

Wilt u informatie over de sportcomplexen in de gemeente De Marne of wilt u wellicht een uurtje tennissen? Dan wijst de gemeente graag uw weg. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R.H. Smit, tel. (0595) 42 1086. Of kijk eens in onze digitale gemeentegids voor o.m. adressen.

Cultuur

Hinszorgel (detail) te Leens

Naast de gemeente zijn diverse verenigingen en stichtingen in de gemeente actief op het gebied van cultuur. Kijk eens in onze digitale gemeentegids voor o.m. adressen.

Op Marnecultuur.nl wordt geleidelijk een hedendaags beeld van kunst en cultuur in gemeente De Marne opgebouwd, voor zowel bewoners als bezoekers van de regio. Door middel van korte filmimpressies, foto's en tekst komen hier compacte portretten van mensen in hun betrokkenheid bij culturele activiteiten, impressies van kunst, cultuur, ambacht en cultureel erfgoed.

Datum laatste wijziging: 17 februari 2015.

Terug naar boven