Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Bij het CJG Noord-Groningen kunt u terecht voor al uw vragen over opvoeden en opgroeien. In het CJG werken de GGD, het Algemeen Maatschappelijk Werk, MEE, Bureau Jeugdzorg en het jongerenwerk nauw met elkaar samen. Het voordeel van het CJG is dat u met iedere vraag bij elke organisatie terecht kunt. Een voorbeeld: op het consultatiebureau kunt u ook opvoedingsvragen stellen over uw puber.

Waar vindt u het CJG?

In onze gemeente zijn er twee inlooppunten: het consultatiebureau in Ulrum en het gemeentehuis in Leens. Op www.cjg.demarne.nl leest u wat de openingstijden zijn. Op deze website staat ook veel praktische informatie over opvoeden en opgroeien. Stelt u liever telefonisch uw vraag? Dan kunt u op werkdagen van 08.00-20.00 uur bellen met  (050) 367 49 91.

Kwaitwel

Ben je jonger dan 21 en zit je ergens mee, of wil je ergens betrouwbare informatie over opzoeken? Dan is www.kwaitwel.nl echt iets voor jou. Deze site is gemaakt voor en door jouw leeftijdsgenoten uit onze regio. Staat jouw vraag er niet bij, of wil je je verhaal liever telefonisch kwijt? Dan kun je bellen met (050) 367 49 91, op werkdagen tussen 08.00-20.00 uur.

Datum laatste wijziging: 17 juli 2013.

Terug naar boven