Openingstijden gemeentelijke diensten

Op deze pagina vindt u de normale openingstijden en adressen van de diverse gemeentelijke diensten. Tijdelijke wijzigingen in onze openingstijden publiceren wij altijd in de Ommelander Courant, als nieuwsbericht op onze website, en via ons Twitter-account.

Lijstje met openingstijden gemeentelijke diensten De Marne.pdfAlgemene openingstijden gemeentehuis

Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt dan in principe zonder afspraak bij ons terecht. ’s Middags openen wij de toegangsdeur alleen voor bezoekers die een afspraak hebben gemaakt met een medewerker of bestuurder. Bij de deur is een intercom geplaatst waarmee u dan contact kunt leggen met de receptioniste.

Verder is de receptie van het gemeentehuis vrijdagmiddags niet bezet. Dit betekent dat de gemeente op vrijdagmiddag telefonisch niet centraal bereikbaar is.

Openingstijden taakveld Burgerzaken

Burgerzaken is op de volgende tijden geopend:
• dagelijks van 8.30 uur tot 12.00 uur (vrije inloop)
• dinsdags van 18.30 tot 19.30 uur (alleen aanvragen en afhalen rijbewijzen, reisdocumenten, verklaringen omtrent het gedrag, uittreksels, en doorgeven verhuizingen)
• afhalen paspoort, identiteitskaart of rijbewijs bij de receptie: maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 12.30 uur tot 16.00 uur, vrijdags van 8.30 uur tot 12.00 uur ('s middags gesloten).

Openingstijden andere diensten en afdelingen

Openingstijden van het CJG, maatschappelijk werk, Sociale Zaken en de milieustraat: zie de rechterkant van deze pagina.

Datum laatste wijziging: 28 juni 2016.

Terug naar boven