Werken bij de gemeente De Marne

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van de werksituatie en de arbeidsvoorwaarden bij de gemeente De Marne.

Interessante, veelzijdige functies

De Marne telt ongeveer 115 medewerkers en is daarmee een kleine, overzichtelijke gemeentelijke organisatie. Er wordt bij de gemeente wel een groot aantal taken en diensten uitgevoerd. De meeste medewerkers hebben daardoor een breed, interessant takenpakket en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

aan het werk bij de buitendienst

Korte lijnen en collegialiteit

De gemeente kent twee werklocaties: het gemeentehuis en taakveld Beheer (voorheen gemeentewerken). Op het gemeentehuis werken ongeveer 80 medewerkers, bij Beheer ongeveer 35. Er zijn korte lijnen en er heerst een informele, collegiale sfeer.

aan het werk bij Beheer

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast een goede werksfeer en veelzijdige functies, biedt de gemeente ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De gemeente kent bijvoorbeeld flexibele werktijden, goede scholingsmogelijkheden, een spaarloonregeling, een fietsplan en betaald ouderschapsverlof.

Actuele vacatures

Vacatures vindt u op de vacaturepagina op deze website.

Stages

Ben je op zoek naar een stage- of werkervaringsplaats dan kun je een brief schrijven met CV en richten aan: Gemeente De Marne, postbus 11, 9965 ZG Leens, t.a.v. P&O. Je kunt ook mailen: personeel.organisatie@demarne.nl.

Vermeld in je brief in ieder geval welke opleiding je volgt aan welke school, wat je in je stage moet doen en wat je wilt leren. Verder willen we graag weten in welke periode je stage moet lopen en voor hoeveel uren per week dit is. Tot slot vinden we het prettig te weten wat je verder van ons verwacht. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het taakveld P&O, via (0595) 575 500.

Datum laatste wijziging: 14 juni 2011.

Terug naar boven