Ambtenaren van de burgerlijke stand

BABS Margreeth Hamminga

Geacht aanstaand bruidspaar,

Met veel plezier mag ik mij voorstellen als BABS van de gemeente De Marne. Mijn naam is Margreeth Hamminga-Bakker (1957), gehuwd, moeder van 4 kinderen en parttime leerkracht in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik ook werkzaam op ons melkveebedrijf. Ook neem ik deel aan de kerkelijke gemeente (PKN) en zet mij in, daar waar het nodig is.

Het is een voorrecht om in diep vertrouwen het levensverhaal van mensen te horen. Serieus, maar ook met humor, probeer ik zowel verleden als toekomstplannen te verwoorden in een persoonlijk verhaal. Ik streef ernaar om de ceremonie naar jullie wensen en ideeën te laten verlopen.

Iedere keer dat mensen hun liefde voor elkaar uitspreken, ieder huwelijk, is een unieke gebeurtenis. Heel eventjes mag ik mee wandelen tijdens één van de meest bijzondere momenten in het leven van twee mensen. Wellicht ook met jullie…?

“Wij kunnen geen grote dingen doen, maar wel kleine dingen met grote liefde."
- Moeder Theresa.

Telefoonnummer: (0595) 528480.
E-mail: margreethbakker@gmail.com.


BABS Freddy Rietema

Freddy Rietema:

Vredewoldlaan 62, 9727 DG  Groningen.
Mobiel: 06-22567345.
E-mail: freddy@rietema.nl.
Geboortedatum: 5 mei 1955.


BABS Marja Franssens-van der Veen

Marja Franssens-van der Veen:

Geboren en getogen in Aduard. In januari 1981 getrouwd en vanaf die tijd woonachtig in Saaksum, het prachtige kleine Wierdedorp. We hebben twee volwassen kinderen, die ieder hun eigen weg zijn ingeslagen.
Ik ben werkzaam als planner. Daarnaast ben ik spreekster bij uitvaarten, zodoende gewend aan het spreken in het openbaar voor grote groepen.

Beste a.s. bruidsparen, paren voor het geregistreerd partnerschap. Sinds mei 2010 ben ik werkzaam als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand, bij diverse gemeentes, en ik vind het geweldig om te doen.
Graag wil ik jullie in de "echt verbinden" of jullie "partnerschap registreren".

Voorafgaand aan deze verbintenis kom ik langs om samen te overleggen hoe we een onvergetelijke invulling aan deze bijzondere dag kunnen geven. Iedere keer is het weer een uitdaging om zoveel mogelijk aan jullie wensen te kunnen voldoen. Ik ben een enthousiast, positief en meelevend iemand, die het belangrijk vindt om er samen met jullie een fantastische dag van te maken.

Tenslotte is het jullie dag, jullie moment!

Als joe 't mooi vienn kin ik het in 't Grunnegers doun. Heel graag tot ziens!

Mobiel: 06-49676111.
E-mail: marja@franssens.nl.


BABS Géa van der Schoot

Géa van der Schoot:

Woonplaats: Saaxumhuizen
Telefoonnummer: (0595) 422359
Mobiel: 06-44178427
Geboortedatum: 9 oktober 1952
E-mail: schoot.straat@planet.nl

Trefwoorden : natuur (alles wat groeit en bloeit), onze honden, antiek & curiosa, creatief, lezen, sfeer, humor, stijl, enthousiasme, betrokkenheid, flexibel, genieten, luisterend oor, mensenmens en nog veel meer!

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek met het a.s. (bruids)paar, in welke relatievorm dan ook, probeer ik samen met jullie een invulling aan deze bijzondere plechtigheid te geven, helemaal uitgaande van jullie wensen, stijl en verwachtingen.

Hiermee hoop ik, in een ontspannen sfeer & met een vleugje humor, een passende bijdrage te kunnen leveren en een persoonlijke invulling te kunnen geven aan een voor jullie onvergetelijke (huwelijks)dag.


 BABS Els Prins-Duisterwinkel

Els Prins-Duisterwinkel:

Telefoonnummer: (0594) 697213
Mobiel: 06-12283583
Geboortedatum: 20 februari 1955
E-mail: efpd55@hotmail.com

Ik ben Els Prins-Duisterwinkel en ben in 1975 in Winsum komen wonen. Daar kwam ik mijn Prins tegen, niet op het witte paard, maar op een rode trekker. We zijn getrouwd en gingen op een melkveebedrijf op een prachtige plek aan het Winsumerdiep wonen. We kregen zes kinderen en zijn inmiddels opa en oma. In 2012 zijn mijn man en ik verhuisd naar Aduarderzijl.

Ik ben 'trouwambtenaar' in de gemeente Winsum en in de gemeente De Marne. In die functie heb ik een belangrijke rol op de dag dat twee mensen elkaar trouw beloven en hun ja onderschrijven met hun handtekening. Een officieel moment dat ik met woorden, beelden en soms met muziek die het bruidspaar mooi vindt, tot een bijzonder moment probeer te maken.

Ik heb een brede belangstelling en ben betrokken lid van de Protestantse Gemeente in Winsum. Een huwelijksvoltrekking of partnerregistratie in het Gronings is zeker mogelijk. Ook in het Engels en Duits kan ik me redelijk goed redden.

Datum laatste wijziging: 28 december 2016.

Terug naar boven