Twitter

U vindt de gemeente De Marne sinds oktober 2010 op Twitter als @GemDeMarne. Op dit moment zetten we dit account alleen nog in voor eenrichtingsverkeer: we plaatsen er persberichten en een enkele mededeling. Om ook vragen te beantwoorden en te reageren op berichten van anderen, kost veel inzet en die hebben we hiervoor (nog) niet. Dus als u een reactie op een vraag wilt verzoeken wij u hiervoor het algemene reactieformulier te gebruiken.

Aanmelden?

Om gebruik te kunnen maken van de twitterberichten van de gemeente De Marne kunt u zich gratis registreren via www.twitter.com. U moet dus eerst zelf een account aanmaken. Na aanmelden meldt u zich aan voor de nieuwsberichten van de gemeente via: www.twitter.com/gemDeMarne

Twitteraccounts gemeentebestuur en ambtenaren

Er zijn ook raadsleden, wethouders, en ambtenaren die een Twitter-account hebben en deze actief gebruiken. Zij doen dit natuurlijk op persoonlijke titel. U kunt bij Bestuur op de besluitvormingswebsite zien welke raadsleden Twitter gebruiken. Ook is er een lijst aangemaakt op Twitter van raads- en collegeleden die twitteren. Verder is er nu een lijst met de plaatselijke afdelingen van de politieke partijen in De Marne.

Datum laatste wijziging: 29 maart 2016.

Terug naar boven