Service voor ondernemers

Startende ondernemers kunnen voor voorlichting, cursussen en begeleiding terecht bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, vestiging Groningen. 

Subsidiemogelijkheden

Voor subsidiemogelijkheden kunt u contact opnemen met het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN). Dit samenwerkingsverband van de drie noordelijke provincies wil de werkgelegenheid in het gebied stimuleren. Een overzicht van alle subsidies voor ondernemers in Noord Nederland vindt u op 123subsidie.nl.

In februari 2010 heeft het ministerie van Economische Zaken een campagne opgestart om een aantal financiële regelingen meer bekendheid te geven. Meer informatie hierover vindt u op de website van Agentschap NL (een onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie).

Bedrijfshuisvesting

In de gemeente De Marne zijn diverse industrieterreinen te vinden. Het aantal beschikbare kavels voor nieuwe bedrijfsvestiging is echter zeer beperkt. Alleen op het Tuinbouwbedrijventerrein in Kruisweg en het industrieterrein bij de haven van Lauwersoog zijn nog kavels beschikbaar.

Bedrijvenpark in Ulrum

Om ook voor andere bedrijven kavels beschikbaar te stellen, is de gemeente momenteel bezig aan de oostzijde van Ulrum een bedrijvenpark te realiseren.

Meer informatie

Alle gegevens op deze pagina hebben een informatief karakter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Datum laatste wijziging: 03 oktober 2011.

Terug naar boven