Digitale gemeentegids De Marne

In samenwerking met FMR Producties bieden wij onze gemeentegids ook online aan, via een externe website. In de digitale gemeentegids kunt u zoeken naar gemeentelijke informatie en naar adressen van organisaties, instellingen en verenigingen binnen onze gemeente.

Adresinformatie en routeplanner

Met deze digitale gemeentegids heeft u een wegwijzer in handen die u in staat stelt om snel en effectief allerlei praktische informatie te vinden over onze gemeente en de gemeentelijke organisatie. Zo vindt u er informatie over verenigingen, bedrijven, scholen, kerken en vele andere organisaties die in onze gemeente actief zijn, en over alle adressen die u nodig kunt hebben.

Onze digitale gids heeft veel mogelijkheden. Als u een organisatie selecteert dan wordt bijvoorbeeld het vestigingsadres op een kaart weergegeven. Verder is er een routeplanner beschikbaar.

link naar: Digitale gemeentegids De Marne

Nieuwe aanmeldingen of wijzigingen

Voor het actueel houden van de gids is het belangrijk om wijzigingen tijdig te melden. U kunt hiervoor gebruik maken het webformulier op de website van FMR (LokaalTotaal) of ons eigen webformulier dat ook bij hen ontvangen wordt. Ook nieuwe organisaties en verenigingen vermelden wij graag.

Bladerbare versie gemeentegids De Marne

FMR heeft nu ook een bladerbare versie van onze gemeentegids gemaakt, een zgn. eBook. Deze kunt u net als de papieren versie doorbladeren. De basis van het eBook is de opmaak van de papieren versie. Het eBook en de gemeentegids zijn inhoudelijk gelijk, bovendien wordt het frequent ververst, waardoor het altijd van de actuele informatie is voorzien.

U kunt de bladerbare versie hier vinden: Gemeentegids De Marne (eBook-versie).

Voor het bekijken deze gemeentegids is Adobe Flash Player nodig. U kunt deze gratis downloaden op de website van Adobe: https://get.adobe.com/flashplayer/.

Datum laatste wijziging: 29 juni 2016.

Terug naar boven