Bekendmaking Voorontwerpbestemmingsplan uitbreiding Heiploeg Zoutkamp

Heiploeg in Zoutkamp importeert, exporteert, bewerkt en verwerkt garnalen, (vis)producten en schaaldieren. Eén van de groeimarkten is de in- en verkoop van garnalen. Daarvoor is vooral veel diepvriescapaciteit nodig is. Bij het bedrijf in Zoutkamp, Panserweg 14 9974 SL Zoutkamp, staat dan ook een diepvriesveem. Door de groeiende doorvoer van ingevroren garnalen is de capaciteit van dit diepvriesveem alleen te klein geworden. Heiploeg wil de diepvriescapaciteit en de productieruimte daarom uitbreiden.

Het bouwplan van Heiploeg voldoet niet aan de geldende bestemmingsplannen. Burgemeester en wethouders van De Marne brengen daarom een bestemmingsplanwijziging in procedure. Het voorontwerp van dat plan ligt nu voor iedereen ter inzage.

U kunt het bestemmingsplan inzien van 20 april tot en met 31 mei 2018 op het gemeentehuis, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Ook kunt u het bestemmingsplan op internet bekijken. U kunt daarvoor naar www.demarne.nl>Wonen&Leven>Ruimtelijke plannen.  Ook kunt u het bestemmingsplan bekijken via https://bit.ly/2Iw7RjJ. Zolang het bestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen er een reactie op geven. Wilt u reageren? Stuur dan een brief naar burgemeester en wethouders van De Marne, postbus 11 9965 ZG Leens.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H.J. Schoonhoven, tel. 0595-421076.

 

 • Soort bekendmaking:bestemmingsplan
 • Publicatiedatum:19 april 2018
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • Panserweg 14 9974SL Zoutkamp
   
   
Kaart met een markering op Panserweg 14 9974SL Zoutkamp Nederland
Terug naar boven