Bekendmaking Ontwerpbestemmingsplan uitbreiding Heiploeg Zoutkamp

Heiploeg in Zoutkamp importeert, exporteert, bewerkt en verwerkt garnalen, (vis)producten en schaaldieren. Eén van de groeimarkten is de in- en verkoop van garnalen. Daarvoor is vooral veel diepvriescapaciteit nodig is. Bij het bedrijf in Zoutkamp, Panserweg 14 9974 SL Zoutkamp, staat dan ook een diepvriesveem. Door de groeiende doorvoer van ingevroren garnalen is de capaciteit van dit diepvriesveem te klein geworden. Heiploeg wil de diepvriescapaciteit en de productieruimte daarom uitbreiden.

Het bouwplan van Heiploeg voldoet niet aan de geldende bestemmingsplannen. Burgemeester en wethouders van De Marne brengen daarom een bestemmingsplanwijziging in procedure. Het ontwerp van dat plan ligt nu voor iedereen ter inzage.

U kunt het bestemmingsplan inzien van 27 juli tot en met 6 september 2018 op het gemeentehuis, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Ook kunt u het bestemmingsplan op internet bekijken via https://bit.ly/2uyByvS. Zolang het bestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen er een zienswijze op geven. Wilt u schriftelijk reageren? Stuur dan een brief naar burgemeester en wethouders van De Marne, postbus 11, 9965 ZG Leens. U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor kunt u de heer H.J. Schoonhoven bellen, tel. 0595-421076.

 • Soort bekendmaking:bestemmingsplan
 • Publicatiedatum:26 juli 2018
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • Panserweg 14 9974SL Zoutkamp
   
   
Kaart met een markering op Panserweg 14 9974SL Zoutkamp Nederland
Terug naar boven