Bekendmaking Ontslag en benoeming gemeentelijke ombudsman.

De gemeente De Marne is aangesloten bij de gemeentelijke ombudsman van Groningen. Zo wordt voorzien in de wettelijke verplichting om een ombudsman te hebben. Mevrouw W. Kol is de gemeentelijke ombudsman van Groningen. Zij heeft bij de gemeente Groningen ontslag gevraagd en gekregen. Zodoende beëindigt mevrouw Kol ook haar werkzaamheden als gemeentelijke ombudsman van De Marne. De gemeenteraad heeft haar in zijn vergadering van 18 februari per 1 maart 2014 eervol ontslag verleend.

De gemeente Groningen heeft mevrouw M.H.H. Hermans benoemd als opvolger van mevrouw Kol. De gemeenteraad van De Marne heeft haar ook benoemd als gemeentelijke ombudsman. De benoeming gaat in per 1 maart 2014 voor een periode van zes jaar.

Bij de gemeentelijke ombudsman kunt u een verzoekschrift indienen als u vindt dat een klacht over de manier waarop u door een bestuurder of medewerker van de gemeente bent behandeld, niet op de goede manier is afgehandeld.
Meer informatie over de gemeentelijke ombudsman Groningen kunt u vinden op de website http://gemeente.groningen.nl/ombudsman.

 

 • Soort bekendmaking:mededelingen
 • Publicatiedatum:20 februari 2014
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • Gemeente: De Marne
   
   
Kaart met een markering op Gemeente De Marne
Terug naar boven