Bekendmaking Informatieavond bestemmingsplan Waddenkwartier op 10 april 2018

Zoals u misschien al hebt gelezen, ligt het nieuwe bestemmingsplan voor het Waddenkwartier Lauwersoog in voorontwerp ter inzage. Op deze plek wordt het Werelderfgoedcentrum gerealiseerd; een bezoekerscentrum voor de Waddenzee en het Lauwersmeergebied, waar ook het Zeehondencentrum een plek krijgt.

Van 9 maart tot en met 19 april 2018 kunt u dit bestemmingsplan tijdens openingstijden inzien op het gemeentehuis in Leens, of op internet via www.demarne.nl > Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen, of http://bit.ly/2FkiWTC. In deze periode kunt u een reactie geven op dit bestemmingsplan.

Op dinsdagavond 10 april geven wij ook een presentatie over dit plan, met daarin een toelichting op het structuurplan dat de kaders voor het nieuw te ontwerpen gebouw vormt. Ook de bestemmingsplanprocedure komt tijdens deze presentatie aan de orde en er is gelegenheid om vragen te stellen.

De informatieavond duurt van 19.00 tot 20.00 uur en vindt plaats in Schierzicht, Haven 8 in Lauwersoog. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw N. Scheeper, tel. 0595-421140.

 • Soort bekendmaking:bestemmingsplan
 • Publicatiedatum:29 maart 2018
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • 9976VN Lauwersoog
   
   
Kaart met een markering op  9976VN Lauwersoog Nederland
Terug naar boven