Bekendmaking Gemeenschappelijke Regeling Omgevingsdienst Groningen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in hun vergadering van 5 maart 2013 hebben besloten tot het aangaan van een gemeenschappelijke regeling Omgevingsdienst Groningen (OGD) met gedeputeerde Staten van de provincie Groningen en de colleges van burgemeester en wethouders van de overige 22 gemeenten in de provincie Groningen. Dit met het oog op de uitvoering van de vergunningĀ­verlening, toezicht en handhaving op het terrein van het omgevingsrecht. In zijn vergadering van 16 oktober 2012 heeft de raad van deze gemeente toestemming verleend voor het aangaan van de gemeenschappelijke regeling.

De gemeenschappelijke regeling treedt in werking op de dag volgende op deze publicatie en werkt terug tot 1 mei 2013. Tevens is deze gemeenschappelijke regeling opgenomen in het register als bedoeld in artikel 27 van de Wet gemeenschappelijke regelingen.

De tekst van de gemeenschappelijke regeling ligt vanaf heden tijdens de openingsuren voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Leens (kamer 1.10).

 • Soort bekendmaking:gemeenschappelijke regelingen
 • Publicatiedatum:26 september 2013
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • Gemeente: De Marne
   
   
Kaart met een markering op Gemeente De Marne
Terug naar boven