Bekendmaking Bestemmingsplan Gymzaal burg. P.A. de Rochefortstraat Wehe-den Hoorn

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat zij een wijziging van het bestemmingsplan voor de gymzaal aan de burg. P.A. de Rochefortstraat in Wehe-den Hoorn voorbereiden.

Het gebouw voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. De kleed- en doucheruimtes zijn toe aan modernisering en de gymzaal wordt ongeveer een halve meter hoger. Bovendien kan de entree wel wat fraaier. De grotere hoogte van de gymzaal, het platte dak op die hoogte en een nieuwe entree met een luifel passen niet binnen de geldende bouwregels. Daarom moet er een nieuw bestemmingsplan komen.

Het voorontwerp van dit nieuwe bestemmingsplan ligt van 31 oktober tot en met 11 december 2014 ter inzage in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Gedurende deze termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling een inspraakreactie geven. In dit stadium kunnen nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. Dat kan pas wanneer het nieuwe wijzigingsplan in ontwerp ter inzage ligt. Wanneer dat is, laten wij op tijd weten.

Wij stellen geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid advies uit te brengen over het voornemen tot bestemmingsplanwijziging. Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer H.J. Schoonhoven, tel. 0595 - 421 076.

 • Soort bekendmaking:bestemmingsplan
 • Publicatiedatum:30 oktober 2014
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • P.A. de Rochefortstraat 9964 Wehe-den Hoorn
   
   
Kaart met een markering op P.A. de Rochefortstraat 9964 Wehe-den Hoorn Nederland
Terug naar boven