Bekendmaking Bekendmaking verkeersmaatregel Leens en Lauwersoog

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Marne hebben de volgende verkeersmaatregel vastgesteld: Het aanduiden van twee parkeerplaatsen voor elektrische voertuigen met bijbehorende oplaadpunten conform de  aanbevelingen voor verkeersvoorzieningen binnen de bebouwde kom. Eén bij de veerhaven aan de Zeedijk 1, 9976 VM te Lauwersoog en één bij de sporthal aan de Breekweg 4, 9965 TE te Leens. Dit door het plaatsen van een verkeersbord (model E8 elektrische auto van het Reglement Verkeerstekens en Verkeersregels 1990).

Heeft u vragen over bovengenoemde verkeersmaatregel dan kunt u contact opnemen met de afdeling Realisatie en Beheer,  tel.: (0595) 575500. Bij de receptie van het gemeentehuis in Leens ligt het verkeersbesluit voor iedereen ter inzage.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag volgend op de dag van deze bekendmaking op grond van de Algemene wet bestuursrecht tegen de verkeersmaatregel een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente De Marne.

 • Soort bekendmaking:verkeersbesluit
 • Publicatiedatum:1 december 2011
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • 1 9976VM
   

  Object aangeduid door:

   
  • 4 9965TE
   
   
Kaart met een markering op 1 9976VM Nederland en op 4 9965TE Nederland
Terug naar boven