Bekendmaking Bekendmaking Beleidslijn toepassing Wet BIBOB

Tot 1 januari 2014 werden de gemeentelijke regelingen in deze krant bekendgemaakt. Vanaf die datum geldt echter de wettelijke verplichting om algemeen verbindende voorschriften (zoals verordeningen) bekend te maken in een digitaal gemeenteblad.

De Beleidslijn BIBOB is bekendgemaakt in het Gemeenteblad en te vinden op www.overheid.nl (via deze permanente link: https://bit.ly/2L8DyRJ

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente De Marne, ieder voor zover het hun eigen bevoegdheden betreft, hebben op 8 mei 2018 de Beleidslijn gemeente De Marne voor de toepassing van de Wet Bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (Wet BIBOB) vastgesteld. De bekendmaking van voornoemde beleidslijn vindt plaats op www.officielebekendmakingen.nl. De beleidslijn treedt in werking op 31 mei 2018.

In het elektronisch gemeenteblad zijn de volledige teksten van de regelingen in te zien, waaronder die van de beleidslijn. De beleidslijn gemeente De Marne voor de toepassing van de Wet BIBOB kan ook op het gemeentehuis ingezien worden tijdens de gebruikelijke openingstijden. U kunt vragen naar mevrouw W. Foekens.

 • Soort bekendmaking:verordeningen en reglementen
 • Publicatiedatum:12 juli 2018
 • Geldig voor:
   

  Object aangeduid door:

   
  • Gemeente: De Marne
   
   
Kaart met een markering op Gemeente De Marne
Terug naar boven