Nieuwsbericht Willem-Alexander en Máxima vieren Koningsdag in Groningen

Gepubliceerd op: 12 april 2018

MGRO Koningsdag Kroon RGB.pdf

Op vrijdag 27 april viert koning Willem-Alexander met zijn familie Koningsdag in de stad Groningen. Gemeente, provincie en Oranjevereniging hopen een groots feest te organiseren voor iedereen in Groningen. Samen met allerlei andere organisaties én de inwoners van Groningen willen wij heel Nederland laten zien dat we trots zijn op onze prachtige stad en regio.

#MIJNGRONINGEN Laat zien waar jij trots op bent!

Een vraag aan alle Groningers: wat is het precies dat Groningen zo prachtig of bijzonder maakt? Wij zijn benieuwd hoe jij daar tegenaan kijkt. Wat wil jij laten zien van Groningen? Welke Groninger wil jij in het zonnetje zetten? Doe mee en post een foto of filmpje van jóuw Groningen op Instagram of Youtube, of post het op de Facebookpagina Koningsdag2018Groningen en gebruik hierbij de hashtag #mijngroningen.

Inspiratie nodig? Of ben je niet actief op social media maar wel nieuwsgierig naar de inzendingen? Bekijk de filmpjes op www.koningsdag.groningen.nl. Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag! De winnaar van het beste filmpje en de winnaar van de beste foto krijgen een ballonvaart voor twee cadeau.Ook worden de beste inzendingen tijdens Koningsdag uitgezonden op verschillende beeldschermen in de stad. Doe je mee?

Informatie over het programma op vrijdag 27 april, de bereikbaarheid van Groningen en meer is te vinden op www.koningsdag.groningen.nl.

Terug naar boven