Nieuwsbericht Wie wil een rustpunt in het buitengebied van De Marne?

Gepubliceerd op: 07 november 2012

Woont u in het buitengebied in de buurt van een fiets- of wandelroute? En lijkt het u wel wat om mensen mee te laten genieten van het mooie buitengebied van onze gemeente? Dan kunt u misschien een rustpunt inrichten.

Een rustpunt is een plek waar wandelaars en fietsers kunnen pauzeren. Ze treffen er een robuuste picknickset aan en voorzieningen waarmee ze zelf koffie, thee en limonade kunnen bereiden. Elektrische fietsen kunnen tussentijds even worden opgeladen en toiletbezoek is mogelijk. Voor dit alles betalen de bezoekers een vrijwillige bijdrage. Rustpunten zijn duidelijk herkenbaar aan het rustpuntbord en alleen geopend als het bord 'open' te zien is.

bord Rustpunten

Informatie en aanmelden

Als u meer wilt weten over rustpunten bezoek dan www.rustpunt.nu. Meer specifieke vragen kunt u stellen aan Stichting Rustpunt via info@rustpunt.nu.

Lijkt het u leuk om een rustpunt te zijn voor fietsers en wandelaars? Meldt u dan voor 27 november aan via info@rustpunt.nu. Meer achtergrondinformatie en de aanmeldingsbon vindt u in het downloadbare PDF-bestand aan de rechterkant van deze pagina.

Terug naar boven