Nieuwsbericht Uitnodiging Kohlfarht Dötlingen 10 maart 2018

Gepubliceerd op: 11 januari 2018

Gemeente De Marne heeft van haar partnergemeente Dötlingen in Duitsland weer een uitnodiging gekregen voor een Kohlfahrt. Al sinds 1993 wordt de vriendschappelijke band met Dötlingen onderhouden met een gezamenlijke Kohlfahrt. "Der Arbeitsgemeinschaft Brettorfer Vereine" is ook dit jaar de organiserende vereniging en heeft weer een leuk programma samengesteld.
Na een gastvrije ontvangst in de brandweerkazerne in Neerstedt, is er de "Kohlgang", een gezellige wandeling door de prachtige omgeving van Dötlingen. Aansluitend wordt er samen gedineerd, waarbij de "Kohl" natuurlijk niet ontbreekt! Na het diner is er een gezellig samenzijn met muziek en dans.

Graag nodigen wij inwoners van de gemeente De Marne uit voor deze Kohlfahrt in Dötlingen die gehouden wordt op zaterdag 10 maart 2018. We gaan met de bus en vertrekken om 11.30 uur vanuit Leens, bij het gemeentehuis. We zullen om ongeveer 01.30 uur terug zijn in Leens. De bijdrage voor deze gezellige dag bedraagt slechts €15 per persoon.

De heer Willem Bos, onze Kohlköning in 2014, helpt bij de organisatie. U kunt zich bij hem aanmelden via e-mail Kholfart@hotmail.com onder vermelding van uw naam en telefoonnummer of telefonisch 06-23867412. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 februari 2018. Het aantal deelnemers dat mee kan, is beperkt tot 80. Dus meld u snel aan, want het belooft weer een leuke en gezellige dag te worden!

 

Terug naar boven