Nieuwsbericht Uitnodiging aan bedrijven en organisaties in Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum. Samen armoede voorkomen en bestrijden: Word partner in het Pact!

Gepubliceerd op: 16 oktober 2013

Bijeenkomst 30 oktober

Op woensdag 30 oktober organiseert de Cliëntenraad SoZaWe een bijeenkomst voor bedrijven en organisaties, die werkzaam zijn in de gemeenten Bedum, De Marne, Eemsmond en Winsum. Alle partijen die een actieve bijdrage willen leveren aan het voorkomen en bestrijden van armoede zijn van harte welkom op deze bijeenkomst. Er hebben zich al diverse organisaties aangemeld. Doet u ook mee? De bijeenkomst vindt plaats om 19.30 uur, op het Werkplein Noord-Groningen (in ‘De Beurs’ bij het station in Winsum).

Vervolg op armoedeconferentie

De bijeenkomst is het vervolg op de armoedeconferentie eerder dit jaar, waarbij partijen, die zich inzetten voor de bestrijding van armoede in de regio,  nader met elkaar kennis konden maken. Met de bijeenkomst op 30 oktober wordt een belangrijke volgende stap gezet. Dan wordt een ‘Pact van Samenredzaamheid’ gesloten en gaan de aanwezige partijen hier direct mee aan de slag. Meer info op  www.winsum.nl.

Aanmelden

Wilt u namens een organisatie/instelling aanwezig zijn op deze avond, meldt u zich dan voor 28 oktober per mail aan: balie@sozawe-winsum.nl. Na uw aanmelding ontvangt u aanvullende informatie over deze bijeenkomst. 

Terug naar boven