Nieuwsbericht Sportaanbod in kaart; een overzicht van meer dan 2000 sportaanbieders

Gepubliceerd op: 19 augustus 2013

Sportplein Groningen is een provinciaal samenwerkingsverband van negen organisaties die samenwerken om en bewegen verder te optimaliseren.

Onderdeel van de website van Sportplein Groningen is Sportaanbod in kaart: www.sportpleingroningen.nl/sportaanbod. Het is een overzicht van meer dan 2000 sportaanbieders in de provincie Groningen. Je kan er zoeken op sportaanbod in een bepaalde gemeente, plaats met een bepaalde straal, op doelgroep (bijvoorbeeld jeugd, senioren, mensen met een verstandelijke beperking, reuma, etc.) en op soort activiteit.

Ben je op zoek naar sportaanbod bij jou in de buurt kijk dan eens op de website en zie wat er allemaal aangeboden wordt.

logo Sportplein Groningen

Sportaanbieders: ontbreekt er aanbod of is informatie onjuist of onvolledig?

We doen ons best het aanbod up to date te houden maar het kan natuurlijk zo zijn dat er nog aanbod ontbreekt of onjuist vermeld staat. Het aanmelden van nieuw aanbod kan direct op de website: www.sportpleingroningen.nl/sportaanbod. Het doorgeven van wijzigingen kan door een e-mail te sturen naar info@sportpleingroningen.nl.

Om de bekendheid van de website te vergroten is het natuurlijk mogelijk een link te plaatsen naar Sportplein Groningen. Eventueel kunnen we ook een afbeelding aanleveren die op de website geplaatst kan worden. Dit kan aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar: info@sportpleingroningen.nl.

Bron: persbericht Huis voor de Sport Groningen

Terug naar boven