Nieuwsbericht Oprichting stichting Zwembad de Marne en Omstreken

Gepubliceerd op: 25 maart 2014

Door het zetten van de benodigde handtekeningen onder de statuten, werd de oprichting van de “stichting Zwembad de Marne en Omstreken” een feit. Onder het toeziend oog van het nieuwe stichtingsbestuur ondertekende afgelopen maandag notaris Hilgen de akte. De exploitatie en het beheer van het zwembad zijn vanaf nu in handen van de stichting. Dreigende sluiting van het zwembad vanwege aangekondigde (forse) bezuinigingen was vorig jaar al de oorzaak van veel onrust onder de zwemmers.

Er werd een handtekeningenactie gevoerd omdat men unaniem van mening was dat het zwembad moest blijven. Door de oprichting van de stichting is een begin gemaakt met bezuinigingen. De stichting is op zoek naar vrijwilligers voor diverse werkzaamheden. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Wil Giltjes, via wilgiltjes@ziggo.nl of (0595) 572647.                                                         

Er worden energiebesparende maatregelen getroffen en ook zullen de tarieven worden aangepast. Binnenkort is de verkoop van de abonnementen. Duurder dan vorig jaar, dat wel, maar in de voorverkoop is er een behoorlijke korting. Voor jong en oud hopen we op een fijn zwemseizoen met een aantal veranderingen, verbeteringen en leuke activiteiten.  

oprichting stichting zwembad 24 maart 2014

Het stichtingsbestuur bestaat uit Sieuwke Geertsema, Wil Giltjes, Jannie Vogel, Mieke Knol, Hendrik Nienhuis, Dirk Jan Verwoerd en Fred Zijlstra. Het stichtingsbestuur wordt geadviseerd en ondersteund door Hilde de Boer (zwembadmanager). Enthousiaste mensen die zich inzetten voor het behoud van ons zwembad.

Terug naar boven