Nieuwsbericht Opening ontmoetingspunt Ulrum in Borgstee

Gepubliceerd op: 09 april 2013

Op vrijdag 12 april wordt de nieuwe locatie Borgstee 3 van het ontmoetingspunt in Ulrum geopend. Wethouder Harm Evert Waalkens verricht de officiële opening om 15.30 uur.
Bij de opening van Borgstee 3 zijn ook vertegenwoordigers van  Zonnehuisgroep Noord, Wierden en Borgen, Beheerscommissie ontmoetingspunt en de werkgroep Asingahof van Dorpsbelangen Ulrum aanwezig.

Die dag gaat de eerste wisselexpositie van start. Amateurfotograaf Ben Mulder toont foto's van de "Etstoel", een historisch evenement in Drenthe.

De Beheerscommissie wil zo veel mogelijk inwoners van Ulrum (en omstreken) de gelegenheid geven om in het ontmoetingspunt te exposeren.

Tot dusver was het ontmoetingspunt gevestigd in Asingahof. Door de verhuizing van dit verzorgingshuis naar Leens, later dit voorjaar, is er een nieuwe plek nodig. Daarom heeft Zonnehuisgroep Noord het appartement op de begane grond beschikbaar gesteld. Het beheer ligt bij De Stichting Welzijn en Dienstverlening (SW&D) en de Beheercommissie.

De gemeente, Zonnehuisgroep Noord en Wierden en Borgen dragen gezamenlijk de exploitatiekosten van het ontmoetingspunt Borgstee. De Beheercommissie en de werkgroep Asingahof zetten samen de schouders onder de activiteiten. De Stichting Welzijn en Dienstverlening ondersteunt hen daarbij. De thuiszorg van Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Thuis, is ook ondergebracht  in Borgstee 3.

Terug naar boven