Nieuwsbericht Nieuwe versie besluitvormingswebsite De Marne online

Gepubliceerd op: 31 augustus 2012

Sinds kort is er een nieuwe versie van onze besluitvormingswebsite online, nog steeds te vinden via de link http://besluitvorming.demarne.nl/. Op deze website vindt u agenda's en vergaderstukken van de gemeenteraad, maar ook openbare besluitenverslagen van B&W, en vergaderverslagen van de gemeente met de dorpsverenigingen (de jaarlijkse dorpskernbezoeken).

Nieuw: vergaderkalender

Nieuw is dat er nu een kalender op de website staat waar u doorheen navigeren kunt. Vervolgens kunt u dan een vergaderdatum aanklikken.
Bijvoorbeeld over de maand juli 2012: http://besluitvorming.demarne.nl/kalender/2012/juli

Nieuw: downloaden van vergaderstukken

Ook is er nu de mogelijkheid om de vergaderstukken één voor één, maar ook als één enkele pdf, te downloaden naar uw computer.
Bijvoorbeeld de vergadering van 26 juni 2012: http://besluitvorming.demarne.nl/Vergaderingen/Gemeenteraad/2012/26-juni/20:00/alle-documenten

Nieuw: delen via sociale media

Ook zijn er nu vier buttons onder aan de vergaderingen toegevoegd waardoor u deze kunt delen via de diverse sociale media als Twitter, Facebook en Hyves.

E-mailabonnement

Wat gebleven is dat u zich kunt abonneren op e-mailnotificaties van nieuw geplaatste vergaderstukken. Dit kan via de volgende link: http://besluitvorming.demarne.nl/Abonnement.

Twitter

Ook kunt u zich natuurlijk aanmelden als volger van ons gemeentelijk Twitteraccount (www.twitter.com/gemdemarne). Via Twitter melden wij ook dat er nieuwe vergaderstukken op de website staan, meestal zodra ze zijn geplaatst.

Terug naar boven