Nieuwsbericht Gemeentesecretaris Ben Verwey neemt per 1 juli afscheid van de gemeente De Marne

Gepubliceerd op: 18 april 2016

Ben Verwey, gemeentesecretaris van de gemeente De Marne, neemt per 1 juli a.s. afscheid van de gemeente De Marne. Hij heeft gekozen om zich te richten op een andere toekomst.

Ben Verwey begon op 1 juli 2012 als gemeentesecretaris/algemeen directeur bij gemeente De Marne. De opdracht die hij van het college van B&W meekreeg, was tweeledig. De financiƫn van de gemeente op orde brengen op een zodanige wijze dat de financiƫle basis weer gezond is. De tweede opdracht was om de gemeentelijke organisatie te herstructureren, met als doel beter te kunnen voldoen aan de eisen en wensen die aan een hedendaagse gemeente gesteld worden.

Succesvol volbracht

Na vier jaar is deze complexe opdracht met succes volbracht. Voor de gemeentesecretaris en Burgemeester en Wethouders een logisch moment om samen naar de nieuwe opdracht voor de gemeentesecretaris te kijken. De conclusie is dat er eerst een periode van consolidatie aanbreekt waarin de aangebrachte veranderingen verankerd moeten worden, alvorens de ingezette ontwikkeling te vervolgen. Hiermee verschuift het accent in de opdracht van de gemeentesecretaris naar implementatie en uitvoering van genomen besluiten. Voor Ben Verwey een reden zich te richten op een andere toekomst.

Terug naar boven