Nieuwsbericht Gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond waarderen mantelzorgers

Gepubliceerd op: 08 november 2016

zorg voor elkaar dichtbij huis

Zorgt u (man/vrouw, jong/oud) langere tijd en onbetaald voor een naaste in de gemeente Bedum, De Marne, Winsum of Eemsmond? Door bijvoorbeeld voor een langdurig zieke partner te zorgen, altijd de boodschappen te doen voor uw oma of uw buurvrouw dagelijks te helpen bij het opwarmen van de maaltijd? Dan bent u mantelzorger.

Graag bieden de vier gemeenten u een blijk van waardering aan in de vorm van een Iris-cheque ter waarde van € 50,-. Dit betreft een proef in het jaar 2016. Alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij het Steunpunt mantelzorg ontvangen de waardebon automatisch rond de Dag van de Mantelzorg (10 november 2016). Bent u nog niet bekend bij het Steunpunt? U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 december a.s.; u ontvangt dan de Iris-cheque dit jaar.

Hoe meldt u zich aan?

Mantelzorgers kunnen zich melden bij één van de Steunpunten Mantelzorg. Hieronder leest u hoe u zich aanmeldt.

Gemeenten De Marne, Winsum en Eemsmond

- Aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg De Marne, Winsum, Eemsmond (MJD): telefoon 06-488 74 339 (ma t/m vr 9.00-17.00 uur), e-mail m.blom@mjd.nl
- Inloopspreekuren:


Gemeente Bedum

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 december 2016.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg Bedum, tel. (050) 3014465, e-mail mantelzorg@welzijnbedum.nl, voor de drie andere gemeenten is dit het Steunpunt Mantelzorg De Marne, Winsum, Eemsmond, tel. 06-488 74 339, e-mail m.blom@mjd.nl, website www.mjd.nl.

De waarde-cheque is één van de manieren, waarop de samenwerkende gemeenten mantelzorgers willen ondersteunen. Voor overige ondersteuning kunnen mantelzorgers terecht bij het Steunpunt in de eigen gemeente.

Terug naar boven