Nieuwsbericht Gemeente De Marne op Twitter

Gepubliceerd op: 16 juni 2011

U vindt de gemeente De Marne sinds oktober 2010 op Twitter als @GemDeMarne. Op dit moment zetten we dat account alleen nog in voor eenrichtingsverkeer: we plaatsen er persberichten en een enkele mededeling. Om ook vragen te beantwoorden en te reageren op berichten van anderen, kost veel inzet en die hebben we hiervoor nog niet. Dus als u een reactie wilt verzoeken wij u hiervoor ons e-mailadres te gebruiken.

Wat is Twitter?

Twitter is een online service die 'microblogging' wordt genoemd. Via Twitter kunnen korte mededelingen (Tweets) van 140 tekens worden verstuurd, vergelijkbaar met een SMS-bericht. Het grote voordeel van Twitter is dat het op een kernachtige manier boodschappen snel overbrengt.

Wie zich eenmaal heeft ingeschreven op de site kan direct beginnen met het zelf plaatsen van berichten of ontvangen van berichten van andere gebruikers of organisaties.

Aanmelden?

Om gebruik te kunnen maken van de twitterberichten van de gemeente De Marne kunt u zich gratis registreren via www.twitter.com. U moet dus eerst zelf een account aanmaken. Na aanmelden meldt u zich aan voor de nieuwsberichten van de gemeente via: www.twitter.com/gemDeMarne

Om de aanmelding af te ronden klikt u op de knop 'Follow'.

Terug naar boven