Nieuwsbericht BMWE-gemeenten steunen collectieve inkoopactie voor duurzame installaties

Gepubliceerd op: 29 mei 2018

De energieloketten van de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond geven inwoners de kans om collectief duurzame installaties aan te schaffen.

Het energieloket Groningen, waar de lokale loketten onder vallen, heeft samen met de vereniging "SLIM wonen met energie" een collectieve inkoopactie opgezet. Inwoners van de vier gemeenten kunnen zich aanmelden voor advies over de aanschaf van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Vorig jaar hebben bij een soortgelijke actie 500 Groningers hun woningen geïsoleerd.

Collectieve Inkoop Duurzame Installaties

Inwoners die belangstelling hebben, kunnen zich inschrijven voor de "Inkoopactie Duurzame Installaties". Een adviseur bekijkt bij u thuis wat de mogelijkheden zijn. Door de collectieve inkoop wordt de aanschaf van duurzame installaties goedkoper.

Inschrijven

Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan tot 22 juni op de website van het Energieloket Groningen. Ook telefonisch aanmelden kan door te bellen naar het telefoonnummer van de inkoopactie van het Energieloket: 050 – 307 0370. inkoopactie duurzame installaties

Terug naar boven