Nieuwsbericht 10 oktober is De dag van de Veiligheid in De Marne

Gepubliceerd op: 29 september 2017

Tijdens De week van de Veiligheid organiseert gemeente De Marne op dinsdag 10 oktober De dag van de Veiligheid. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 21.00 uur in het gemeentehuis aan de R. Ritzemastraat 2 in Leens. Zowel binnen als buiten krijgt u informatie over veiligheid. Buiten staan de voorlichters van de politie met de preventietruck, de brandweer met een rookcontainer en de reddingsbrigade met een reddingsboot. Binnen zijn de voorlichters van de EHBO en VVN (Veilig Verkeer Nederland) van de partij.

Gratis workshop CCV

Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit (overvallen, inbraken) toe. Tijdens De dag van de Veiligheid wordt er van 19.30 – 21.00 uur een workshop gegeven door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). De workshop is gericht op het voorkomen van woninginbraken, woningovervallen en het herkennen van babbeltrucs.

Gratis toegang, u komt toch ook?

Wilt u meer weten over De dag van de Veiligheid of wilt u zich aanmelden voor de workshop? Stuur een e-mail naar j.abee@demarne.nl of bel 0595-575500 en vraag naar Janine Abee. Wilt u meer weten over veiligheid? Kijk dan op www.deweekvandeveiligheid.nl.

Terug naar boven