Nieuwsbericht Dag van de Daadkracht 21 juni 2014

Gepubliceerd op: 17 juni 2014

Volgende week zaterdag, 21 juni 2014, is het zover. Dan laten allerlei iniitatieven in de krimpregio's van de provincie Groningen zien dat krimp niet alleen negatieve effecten heeft.

Het is dan de Dag van de Daadkracht. Een evenement, georganiseerd door Roeg & Roem voor de Provincie Groningen, waarbij initiatieven laten zien dat ze die kans gezien en gegrepen hebben. Díe kracht en creativiteit van deze Groningers laten we zien!

Veel mensen zetten zich in voor de leefbaarheid van hun dorp of wijk. Er is energie, enthousiasme en passie terug te vinden achter elke deur. Ze komen bij elkaar en zetten zich in voor een gezamenlijk doel. Iets waar ze waarde aan hechten. Voor elkaar en met elkaar. Mooier kan toch niet?

De deelnemende initiatieven zijn een bron van inspiratie en kennis. Daarom houden ze open huis! Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je komen zien, ruiken, proeven, voelen en beleven wat voor moois er gebeurt in de krimpregio’s van Groningen.

Sta jij op het punt een initiatief te beginnen en wil je een live voorbeeld zien? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt in de regio's? Iedereen is welkom om zich te laten inspireren!

Meer informatie is te vinden op www.dagvandedaadkracht.nl, op Facebook of op Twitter.

Terug naar boven