Nieuwsbericht Fototentoonstelling “Vogels van het Lauwersmeer” in het HIP

Gepubliceerd op: 17 juli 2013

Deze zomer is de fototentoonstelling “Vogels van het Lauwersmeer” van Jan Bosch te zien in Het Informatie Paviljoen (HIP) in de haven van Lauwersoog. Er hangen ca. 25 prachtige foto’s, verzorgd en ingelijst door Nou Nog Mooier.

Jan Bosch (geboren in 1951) is opgegroeid in het Noord Friese kustgebied. Als jongen bracht hij veel tijd door in het veld. Sinds een jaar of tien is het fotograferen van de natuur in zijn algemeenheid en van vogels in het bijzonder zijn grote hobby. Het Waddengebied en het Lauwersmeer zijn Jan zijn favoriete gebieden waar hij veel van zijn vrije tijd doorbrengt. Foto’s van hem zijn gebruikt in verscheidene boeken, publicaties en artikelen, op informatiepanelen en voor presentaties (website: www.jan-bosch.eu).

In het HIP kunt u via een aantal beeldschermen o.a. zien wat er op het haventerrein gebeurt, hoe garnalen worden gevangen, welk recreatief aanbod er in de omgeving is en wat de plannen zijn voor het havengebied. Er is een Experience-film over het Lauwersmeergebied die zeker een indruk bij u zal achterlaten.

Het HIP is geopend van woensdag tot en met zondag, van 10.00 tot 17.00 uur. U wordt daar hartelijk ontvangen door de vrijwillige gastheren en -vrouwen.

Terug naar boven