Nieuwsbericht Speciale website over herindeling BMWE

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017

projectlogo herindeling BMWE-gemeenten

Vanaf nu kunt u voor alle informatie over de herindeling van de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond terecht op een nieuwe website: www.bmwe-gemeenten.nl. Met de BMWE-website houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op weg naar Het Hogeland. Wij zijn benieuwd naar uw mening over de herindelingswebsite. Op de site kunt u een reactie achterlaten; onder de eerste 50 inwoners verloten we 10 manden met streekproducten uit Het Hogeland.

Ook op Facebook en Twitter

Via Facebook en Twitter kunt u de ontwikkelingen rondom de herindeling ook volgen. Like ons op Facebook: www.facebook/com/bmwe2019, of volg ons op Twitter: @BMWE2019.

Betrokkenheid voorop

Burgemeester Marijke van Beek lanceerde de website namens de vier gemeenten: "Ik kijk ernaar uit om met deze website, de Facebookpagina en het Twitteraccount nog meer inwoners mee te nemen op weg naar de nieuwe gemeente Het Hogeland". De vier burgemeesters vinden het belangrijk dat de inwoners bij de herindeling betrokken worden: "Informatie en betrokkenheid staan voorop", zeggen ze eensgezind.

www.bmwe-gemeenten.nl is een tijdelijke website; na 1 januari 2019 verschijnt de nieuwe website voor Het Hogeland.

Lancering herindelingswebsite
Burgemeester Michels, burgemeester Van Beek, burgemeester Van Lente en burgemeester Wiersma slaan de handen ineen bij de lancering van de herindelingswebsite www.bmwe-gemeenten.nl

Terug naar boven