Nieuwsbericht Groot onderzoek brengt leefbaarheid in Noord- en Midden-Groningen in kaart

Gepubliceerd op: 25 augustus 2017

Hoe kunnen we uw woongenot in dit gebied verbeteren? Deze vraag houdt de 11 aardbevingsgemeenten, de provincie Groningen, de woningcorporaties en de Nationaal Coördinator Groningen voortdurend bezig. Om meer inzicht te krijgen in uw woonplezier en de gevolgen van de aardbevingen hierop hebben we onderzoeksbureau KAW gevraagd een groot leefbaarheidsonderzoek uit te voeren.

Volgende week valt bij de helft van alle inwoners in Noord- en Midden-Groningen een verzoek in de brievenbus om een vragenlijst in te vullen. De gemeente De Marne roept u op mee te werken aan dit onderzoek. Want hoe meer we weten over hoe u de leefbaarheid ervaart, wat uw woonwensen zijn en de woonlasten, hoe beter wij daarop in kunnen spelen.

Groepsgesprekken

U kunt de vragenlijst schriftelijk invullen of via internet. In het najaar worden er in de verschillende gemeenten groepsgesprekken georganiseerd om meer te weten te komen over de persoonlijke ervaringen van de inwoners. In de vragenlijst kunt u aangeven of u hiervoor benaderd wilt worden.

U doet toch ook mee?

Namens de aardbevingsgemeenten, provincie, woningcorporaties en NCG roept de gemeente De Marne u op mee te doen aan dit onderzoek. Als blijk van dank worden drie iPads en tien waardebonnen ter waarde van € 50,- onder de deelnemers verloot.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit onderzoek, dan kunt u een mail sturen aan: onderzoek@kaw.nl

Terug naar boven